Om os

Velkommen til MS Entreprise

MS Entreprise ApS  er et professionelt  Snedker & Tømrerfirma som lægger vægt kvalitetsarbejde og håndfast styring af projektet fra start til slut.

Det gør os til den ideelle samarbejdspartner for opførelse af  jeres byggeprojekter – både som hoved- eller fagentrepernør.

Vi har mere end 26 års erfaring med fra diverse byggeprojekter, og har særlig ekspertise inden for bolig- og institutionsbyggerier. Herunder tæller arbejdsopgaverne både nybyggeri, renovering og bygningsvedligehold.

Fra projektering til slutfase sørger vi for en tæt dialog med kunden. Det er samarbejdet med kunden, som er grundlaget for en god proces, hvor netop en kundes ønsker og vores kompetente og målrettede rådgivning til sammen sikrer et resultat i høj kvalitet.

MS Entreprise ApS  har fokus på helheden og sans for detaljen, hvilket gælder lige fra direktionen til den enkelte håndværker. Kontakt os, hvis du ønsker en entreprenør, der leverer byggeri med omtanke og præcision.

Vi er et velrenommeret firma med professionelle og kvalitetsbeviste medarbejdere. De fleste af vores medarbejder har været tilknyttede firmaet siden starten i 1996.

Alle vores medarbejdere, der er beskæftigede på vores byggepladser, har ennemgået en 4 årig uddannelse, enten som bygningssnedker eller tømrer.

De underentreprenører som vi samarbejder med, er alle faguddannede, ellers kommer de ikke i betragtning på vores byggesager.

  • MS Entreprise blev etableret den 1. oktober 1996 som Enkeltmandsfirma v/ Michael Smith
  • Firmaet blev omdannet til et anpartselskab den 4. maj 2000
  • MS Entreprise ApS er 100% ejet af Michael Smith Holding ApS siden år 2000.

Arbejdsområde

MS Entreprise ApS beskæftiger sig hovedsaglig med nybyggeri af boliger, plejecentre, institutionsbyggerier i Fagentreprise

Renovering og ombygning beskæftiger vi os også med i hovedentreprise/Fagentreprise

Vi har 25 års erfaring med montering af Tag- og Vægkassetter fra Taasinge Træ